Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
nemerdekes003

Újrakezdés

Senki003 · 1 hónapja
Tudom nem sok embert érdekel, hogy mi van a másikkal de néha jobb megosztani a gondolatainkat, mint magunkban tartani. Így hát ezt a blogot igazából saját magam nyugtatására és szórakoztatására hoztam létre. Igaz nekem már volt itt egy oldalam csak akkora egy nyomorék vagyok, hogy sajnos abba már nem igazán tudok belelépni.
Hol is kezdjem ... mióta nem írtam átkerültem egy másik iskolába ahol megismerkedtem új emberekkel és a bulizással, piálással, cigivel. Erről annyit hogy először nagyon jól hangzik és istenkirálynak érzed magad ezáltal de aztán egy olyan fél év után rájössz hogy ez mind csak a felszín , mert az új "barátaid" fele csak kamu és csak a piáláson alapul .. a bulizás minden egyes alkalommal rosszabb és rosszabb lesz .. és már megunod a folytonos hányingert és köhögést a sok piától és a cigitől .. és ha aki olvassa ezt épp szülő én azt javaslom ne tiltsa el a gyerekét ezektől mert hidd el ő magától rá fog jönni hogy ez rossz de a ha tiltják tőle mégis benne van a vágy hogy akkor azért is .. mert nekem senki ne parancsoljon .. tehát mondhatjuk hogy nem a legjobb módon töltöttem el a kimaradt időmet .. De volt szerencsém megismerni néhány seggfejet .. akikről majd egy másik bejegyzésben írok ...
Szóval a tanulság hogy mindent legjobban a magad kárán tudsz megtanulni .. és hogy a bizalomhoz sokkal több idő kell mint gondolnánk.

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!